Indruk

Robomatis d.o.o.
Dobja vas 188A
2390 Ravne na Koroskem
Slovenia, EU

Phone: +386 288 57 446
Fax: +386 288 57 447
Email: info@batterystrapping.com
www: www.batterystrapping.com

BTW-nummer: SI89410289

ingeschreven in het handelsregister van de lokale rechtbank van Slovenj Gradec

Juridische opmerkingen op de website

Alle hier gepubliceerde teksten en verdere informatie vallen onder het copyright van de aanbieder, tenzij het copyright van derden. In ieder geval is de reproductie, verspreiding of publicatie alleen toegestaan ​​in het geval van een herroepbare en niet-overdraagbare toestemming van de aanbieder.

Voor het plaatsen van links die verwijzen naar de inhoud van deze website is de toestemming van de aanbieder vereist. Een dergelijke goedkeuring moet worden gevraagd bij elke fundamentele wijziging van de inhoud van de website waarnaar de link verwijst, om nieuw toe te passen, deze kan op elk moment informeel worden ingetrokken. Het doorlinken van sites met illegale, beledigende, misleidende of lasterlijke inhoud is in ieder geval uitgesloten.

De inhoud van de website wordt met grote zorg samengesteld. Er kan echter geen garantie voor actualiteit en volledigheid worden overgenomen.

Voor alle door middel van kruisverwijzingen (links) verbonden webinhoud aanvaardt de aanbieder geen verantwoordelijkheid aangezien dit geen eigen inhoud is. Externe links worden gecontroleerd op illegale inhoud op het moment dat dergelijke links niet evident waren. Met betrekking tot inhoud van derden is er echter geen algemene vereiste voor monitoring en beoordeling.

De vermelde handelsmerken en handelsnamen zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Productonderzoek

Om een offerte op te stellen hebben wij de volgende gegevens nodig. U ontvangt binnenkort een aanbieding voor het product in uw e-mail.