FAQ

1. Wat is omsnoering.nl?

Robomatis m is het toonaangevende verpakkingsoplossingsbedrijf gespecialiseerd in accu omsnoeringsapparaten en gereedschappen. Het is een online winkel waarmee iedereen van overal in Europa en over de hele wereld diverse verpakkingsgereedschappen, machines en materialen kan kopen.

2. Moet ik me registreren voordat ik een verpakkingsgereedschap of machine koop?

U hoeft zich niet aan te melden. Als u een proforma factuur wilt of nodig heeft, stuur ons dan een vraag en wij zullen binnen 24 uur reageren.

3. Wat voor soort producten verkoopt u online?

Wij verkopen accu omsnoeringsapparaten, semi-automatische en automatische verpakking (omsnoerings) machines, handmatige verpakkingsmachines, elektrische stapelaars, en elektrische pallettrucks. We kunnen u ook voorzien van verpakkingsmaterialen zoals PP, PET, textiel-, composietbanden, clips en nog veel meer.

4. Is mijn informatie veilig?

U gegevens zijn geheel veilig. We zijn wettelijk verplicht om uw informatie te beschermen en niet te delen met derden. Ons bedrijfsbeleid is zeer beschermend met alle informatie die aan ons wordt toevertrouwd. We bewaren GEEN creditcardgegevens. Bovendien vinden deze transacties plaats op uw kaart die wordt geleverd door een platform zonder onze tussenkomst.

5. Kan ik een aankoop doen als bedrijf?

Ja, natuurlijk. Al onze aanbiedingen en prijzen zijn exclusief btw, dus u betaalt altijd zonder belastingen, zelfs als u online of bij de bank betaalt. Na betaling ontvangt u ook een factuur zonder btw.

6. Hoe maak ik een omsnoering.nl account aan?

Het aanmaken van een account is eenvoudig en stelt u in staat om online te betalen voor de verpakkingsgereedschappen en machines, zonder opnieuw factuurgegevens in te voeren.

7. Is mijn betalingsinformatie veilig?

We bewaren GEEN creditcardgegevens. Bovendien gebeuren transacties op uw kaart door een platform dat onze inmenging niet vereist.

Productonderzoek

Om een offerte op te stellen hebben wij de volgende gegevens nodig. U ontvangt binnenkort een aanbieding voor het product in uw e-mail.