Best Practice voor verpakking en industriële omsnoering

Best Practice voor verpakking en industriële omsnoering

Best Practice verpakking

Klanttevredenheid moet voor elke distributeur altijd de eerste prioriteit zijn. Dit wordt beschouwd als het feit dat wat de klant bestelt, hij ook krijgt. Als dit laatste niet gebeurt, is dit vaak te wijten aan slechte verpakkingspraktijken of onjuiste opslag. Het bijhouden en handhaven van verpakkingsnormen is dan ook een belangrijk element om klanttevredenheid te behalen. Als u rekening houdt met goede praktijken, reduceert u de kosten en voorkomt u diverse verwondingen en andere nadelen.

Battery strapping banding tool TES PP PET 12-16mm cheapHoe verhoogt u de productie bij het inpakken/omsnoeren?

Wanneer bedrijven op een of andere manier verpakkingsactiviteiten automatiseren, versnellen ze het inpakken en verkorten ze de tijd die vereist is voor het inpakken. Meestal kan semi-automatisch verpakken minstens 300% sneller. Bovendien is automatische verpakking meestal veiliger en werknemersvriendelijker. Als u dozen inpakt, is de beste manier om het inpakken te versnellen het gebruik van de HIPO semi-automatische verpakkingsmachine, die de dozen automatisch met PP-band omsnoert. Voor het omsnoeren van pallets raden we een COMBO semi-automatisch omsnoeringsapparaat batterijomsnoeringsgereedschap, dat ook kan worden gebruikt voor dozen/pakketten.

De verpakking van basisproducten

Indien de basisproducten niet in dozen zijn verpakt, mogen zij niet op de gebruikelijke wijze worden verpakt. Indien het product is voorzien van een houder met een opening die de inhoud van de verpakking weergeeft, moet deze opening afdoende worden beschermd door een beschermende kunststof. Dit is nodig omdat de kartonnen verpakking tijdens het transport afbreekt en stofdeeltjes worden gegenereerd die de producten kunnen beschadigen. Bescherming tegen blootstelling is essentieel om ervoor te zorgen dat het product in zijn geheel bij de klant komt om tevredenheid te waarborgen. Producten zoals kleding moeten worden verpakt in plastic zakken, waarbij elke eenheid in zijn eigen zak wordt verpakt.

COMBO Pallet Semi-automatic Strapping Machine price new PP strap 9-19mmInterne verpakking

Wanneer we het hebben over interne verpakkingen (het opslaan van het product in de behuizing), is het verstandig om stevig karton te gebruiken dat een betere behandeling van verpakte producten in het magazijn mogelijk maakt. De geschiktheid van de verpakking is ook afhankelijk ook af van de productspecificatie, dus het is de moeite waard om voor het verpakken te overwegen hoe gewicht, grootte en andere productkenmerken de kwaliteit van de verpakking kunnen beïnvloeden.

Verpakkingsmaterialen en extra bescherming

Elke distributeur is verantwoordelijk voor het ongeschonden verzenden van de goederen naar hun bestemming. Daarom is het belangrijk speciale aandacht te besteden aan de verpakking en opslag van producten. In het geval van glasproducten moet de distributeur ervoor zorgen dat deze dozen door middel van verdeelstukken tussen de dozen worden gescheiden en dus tijdens het vervoer niet worden beschadigd of vervormd. Als de items breekbaar zijn, moeten ze individueel in dozen worden verpakt, enz… Voor extra bescherming kunt u er ook voor zorgen dat u de lege ruimte vult in dozen met papier, karton of andere vulstoffen, die van niet-agressieve materialen dienen te zijn.

Een goede verpakking die aan de normen voldoet, maakt het voor u mogelijk om geloofwaardiger te zijn in de ogen van uw klanten, en tegelijkertijd zijn de kosten voor productschade veel lager.

 

Share this post


Productonderzoek

Om een offerte op te stellen hebben wij de volgende gegevens nodig. U ontvangt binnenkort een aanbieding voor het product in uw e-mail.