Verpakking met polypropyleen PP-band

Verpakking met polypropyleen PP-band

Plastic PP strap 12 and 16mm for packing pallets price cheap

Verpakking met polypropyleen PP-band

Polypropyleen is een zuinig materiaal met een licht en middelzwaar laadvermogen, voor het verbinden van pallets en het combineren van dozen. Het is verkrijgbaar in verschillende breedtes, diktes en variaties van polymeren (bijv. copolymeren).

Dit type product biedt de mogelijkheid van grotere rek, maar op een bepaald moment stopt het uitrekken, vooral wanneer de tape onderhevig is aan een constante belasting.

Verpakking met polypropyleen PP-riem is het meest efficiënt bij het gebruik van het accu-omsnoeringsgereedschap. Hierdoor bespaart u tijd en materiaal. Bij het verpakken met de accubandmachine heeft u geen clips nodig voor het verpakken.

Het is de eindgebruikers niet bekend dat de PP-band al in een uur 50% van de toegepaste spanning verliest, terwijl het spanningsverlies alleen maar toeneemt met de verhoging van de kamertemperatuur. Daarom heeft PP-riem voldoende treksterkte nodig. Om het inpakken te versnellen en met voldoende spanning te werken, maken de meeste industrieën gebruik van automatische oplossingen. De PP-tape kan worden bedrukt, wat extra marketingvoordelen biedt.

messersi batterystrapping tool for PET and PP strap, cheap

Voordelen: kosteneffectief, efficiënt, eenvoudig, gemakkelijk te gebruiken en recyclebaar, hoge rek, hergebruik.

Zwakke punten: lage rekbelasting, niet geschikt voor zware objecten die gevoelig zijn voor omgevingsfactoren, grotere draagbaarheid bij gebruik in scherpe, harde objecten

Toepassingsmethoden: handgereedschap, handmatige spanner en nietmachine, batterijspanner en nietmachine, semi-automatische machine, automatische machine

Share this post

Productonderzoek

Om een offerte op te stellen hebben wij de volgende gegevens nodig. U ontvangt binnenkort een aanbieding voor het product in uw e-mail.